About us

 

Mark en Annemarie

Annemarie werkte voor de emigratie als verpleegkundige op de Spoed Eisende Hulp in het Leids Universitair Medisch Centrum. Als kind wilde zij al zuster worden. Nu werkt ze als RN in een groot ziekenhuis in Calgary. Ze heeft destijds een uitstapje gemaakt naar de sportwereld, heeft 15 jaar een aantal uren in de sportschool gewerkt als groepsdocent voor diverse lessen, naast haar verpleegkundige baan. Inmiddels zit deze sportieve dame 26 jaar in het verpleegkundige vak en heeft diverse diploma’s behaald. Annemarie is altijd op zoek naar een uitdaging. Naast de wisseldiensten en sportieve activiteiten door de weeks bestaat haar vakantie o.a. uit  hiken in de bergen, kamperen en skien. Maar een dagje sauna met vriendinnen slaat ze zeker niet over!

Mark heeft Fysische Geografie gestudeerd, heeft diverse cursussen gevolgd en werkt nu als ICT manager bij een Canadees bedrijf met veel plezier. Mark heeft zijn interesse in computer games waaraan hij veel tijd besteed. Mark gaat ook graag de bergen in en heeft een uitzonderlijk gevoel voor richting. Met hem kun je zeker niet verdwalen! Skien kan hij als de beste. En vliegtuigen hebben een aantrekkingskracht op hem. Dat komt denk door zijn voormalige werkgever; de KLM!

Mark en Annemarie zijn getrouwd en hebben een zwarte labrador Mara/Maartje , die maar al te graag mee gaat naar het bos om te zwemmen, takken te ontleden of ze juist kilometers mee te slepen. Apporteren is haar specialiteit! Ze is meestal vrolijk,  grappig maar kan soms ook heel ondeugend zijn.