Wandeling top Prairie Mountain

Mark had dit weekend geen kampeer behoefte, maar ik kan niet stil zitten. Dus gingen we een wandeling doen. Maart kon niet mee want veel te stijl voor haar gewrichten. We konden haar bij René droppen, kon ze met de meiden ( Dallas en Jill) spelen. Was bloed heet nog die dag maar we vertrokken vroeg. Toen we in Bragg Creek aankwamen was het best bewolkt. Het zou ook gaan regenen die middag.

Het was gelijk hup stijl omhoog, geen gestuntel maar gaan! Mark de diesel was al snel opgang. Ik had de dag ervoor getraind, Body Pump, dus mijn benen voelde ik al snel moe worden. Binnen 2 uur waren we boven. We zagen zelfs een jogger de berg oprennen en weer af! Nou mij niet gezien! Sommige stukken waren zo stijl dat dalen best een uitdaging was. Gelukkig hadden we beide onze stokken mee om de knieën te beschermen. Ik zie tegenwoordig overal het gevaar. Heel vervelend. Dus zeg ik steeds tegen mijzelf:”vertrouw op je schoenen”. hihi. Op de top was er een heerlijk briesje, maar erg heiig nog. Volgens Mark moeten we het nog een keer doen als het helder is……..

prairie mountain1pm1pm2

This entry was posted in wandelen and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Wandeling top Prairie Mountain

  1. Anja Sol says:

    Geen updates meer AnneMarie, geen inpiratei? Is bij mij ook vaak het probleem 😉

  2. Anja Sol says:

    ….inspiratie……:-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*