Twee hekken en gras

Inmiddels voelen we ons al helemaal thuis. Het is echt zo’n heerlijk huis! Mark heeft helaas nog steeds geen baan en had daarom voldoende tijd om naast het dek ook nog twee hekken te maken. We hadden aan de buren al gevraagd of zij meededen in de kosten. Van beide een goedkeuring gekregen en wij aan de slag gegaan. Natuurlijk moesten we ook weer die gaten boren in de grond, alleen dit keer hoefden zij niet zo heel diep. Dus Mark had weer zo’n schroefboor gehuurd (ouger) voor twee personen. Wij met die machine aan de slag want we wisten hoe het moest……maar de schroef deed niet wat wij wilden. Uiteindelijk bleek dat het een botte bit had, tja dan kun je blijven proberen maar kom je geen steek verder. Ding omgeruild.  Uiteindelijk hadden we 19 gaten geboord! We hadden allebei de volgende dag weer spierpijn haha. Samen de palen met cement vast gezet. Dat was ook nog een verhaal. 900 kilo cement in de Van….nou veel ruimte rondom de wielen om te veren had hij niet meer. We reden ook stapvoets naar huis! Ook cement maken is een zwaar klusje, genoeg beweging gehad!

Mark heeft verder de meeste dingen gedaan, ik hielp af en toe om een plankje waterpas te houden. Natuurlijk kwam René ook nog even helpen met de laatste fence. Hij heeft professionele dure apparatuur en dat zaagt als een trein! Het resultaat mag er zijn.

pic3pic4pic12pic5

Na langer wachten dan gehoopt kwam eindelijk ook het gras. We kregen eerst een onderbuik gevoel dat het niet pluis zou zijn. Onze telefoontjes (waar ze bleven)werden niet beantwoord en de grasleggers kwamen maar niet. Typisch Canadees zeggen we steeds. We zien wel dat we verschillende soorten gras hebben, maar we houden het goed nat en het groeit al goed!

We genieten al vol op van ons plekje. Ontbijten in de zon, borrelen op het deck, Mara op het gras lekker rollebollen.

pic6

 

This entry was posted in Tuin and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*