Het deck

Mark had al een plan. Hout gehaald in wel 4 keer op en neer rijden met de VAN. Uitladen ging spontaan met de hulp van Gerry onze over buren!  Hulp gekregen van René Griekspoor met het uitlijnen en veel meer. Maar mark en ik hebben  de eerste zware klus geklaard: het boren van 6 gaten m,et een twee mans schroef. heel zwaar als je ineens klei omhoog moet krijgen. Die schroef draaide zich helemaal vast in de klei…. geen reverse knop dus moesten we het ding uitgraven! Eindelijk hadden we 6 gaten, ‘s avonds met René alles uitgelijnd en de volgende dag mark en ik cement mengen en storten. Wel 500 kilo verwerkt! Ik kan wel als bouwvakker aan de slag! 🙂 Zo en een spierpijn dat we hadden van die schroef en het mengen! hihi. Maar het eind resultaat mag er zijn. Nu nog een privacy scherm en een trap. Vrijdag wordt er gras gelegd! Dan rest ons alleen de schuttingen nog. Eerst de buren mee krijgen want er is al weer wat veranderd in de communicatie…… Hier een impressie van de bouw van ons deck.

schroef zit vast

schroef zit vast

pfff uit gegraven

pfff uit gegraven

6 gaten

6 gaten

uitlijnen

uitlijnen

cement mengen

cement mengen

alles staat nog recht

alles staat nog recht

de eerste planken

de eerste planken

deck planken

deck planken

bijna af

bijna af

Yes! picknick tafel erop, dan kan er gras gelegd worden

Yes! picknick tafel erop, dan kan er gras gelegd worden

Onze over buren Carla en Gerry. Helass verhuizen zij ein juni naar een andere buurt. We;l in Airdrie. Leuke mensen trouwens! Hier het deck ingewijd!

Onze over buren Carla en Gerry. Helaas verhuizen zij eind juni naar een andere buurt. Wel in Airdrie. Leuke mensen trouwens! Hier het deck ingewijd!

En het is heerlijk! we hebben de deur lekker open en Maart pakt haar plekje op het dek. Het is echt genieten!

This entry was posted in Baywater, Tuin and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*