Sold!

Ons huis is officieel verkocht! Het gaat allemaal anders als in Nederland. Voor de verkoop moet je een makelaar hebben en ook een eigen notaris. In Nederland ga je mee naar de notaris van de koper om daar de afhandeling te doen. Voor het nieuwe huis gebruiken we de notaris (hier lawyer) van de bouwer. Dat geeft ons dan geen extra kosten.

Dus over 30 dagen krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Adres volgt nog in een email!

bwd1

voorkant van het huis met dubbele garage

Keuken met bar

Keuken met bar

bwd3

lege wand voor onze kast, eethoek

bwd4

Living met gashaard

Tuin op het zuiden dus ook zon in de winter in huis. Ruime woonkamer en keuken enorme pantry erbij en natuurlijk een garage voor twee auto’s. De basement is nog niet ontwikkeld. Die is onder het hele huis en enorm groot voor onze begrippen. First things first. Dat is het uitzoeken van koelkast etc, wasmachine en droger. Dan mooiere haard tegeltjes tegen de gaskachel wand en natuurlijk de tuin, daar is nu alleen klei en aarde. Een dek moet er komen en natuurlijk hekken aan beide kanten samen met de buren. Dan veel gras en bomen aan het einde van de tuin voor de inkijk. Als we er dan echt in zitten gaan we het meer karakter geven. Nu is het een standaard nieuw blokken huis. We hebben er zin in!

 

This entry was posted in verkoop huis. Bookmark the permalink.

5 Responses to Sold!

 1. michiel says:

  Congratz met de snelle verkoop en de nieuwe stek! Dat is vlot gegaan. Ziet er op de foto’s mooi uit en een stuk ruimer dan wat jullie nu hebben. Hopelijk gaat het bij ons ook zo voorspoedig…

 2. Ineke van Oosten says:

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!!! Zo te lezen zullen jullie je niet vervelen de komende maanden. Wij wensen jullie heel veel woonplezier!!

 3. michiel says:

  Congratz met de verkoop! Dat is snel gegaan. Op de foto’s lijkt de nieuwe stek een stuk ruimer dan wat jullie nu hebben. Veel succes met de verhuis en het zoeken van een nieuwe job.
  Hopelijk gaat het verkoopproces ook zo snel bij ons…

 4. Louise! says:

  Tjee, gefeliciteerd zeg!
  En ik nog denken dat wij de enige zijn die zoveel verhuizen binnen Canada! Maar jullie lopen (voorlopig) 1 huis voor, hahahaha! Hier gaat deze maand, na een ellelange afscheidingsprocedure, onze oude Farm met 5 acres in de verkoop en wordt aangeboden als Hobby Farm. Eenmaal verkocht kan ons volgende project beginnen: ons eigen huis bouwen op de resterende acres!!!
  Ook wij hebben er zin in!

 5. AnneMarie says:

  Hey Louise!

  Eindelijk ook voor jullie het juiste huis in zicht! Ik was best jaloers toen ik 3 jaar geleden vernam dat jullie direct zo’n mooi plekje hadden destijds. hihi. Maar dat bleek toch niet jullie droom plek. Succes met de verkoop en natuurlijk met het plannen en bouwen van jullie nieuwe huis!

  Groetjes Annemarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*