Dank!

Dank jullie wel voor alle leuke berichtjes op ons blog!

Die lezen wij namelijk met veel plezier 🙂

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dank!

  1. Kees says:

    Hi

    Even uitrusten na het opstaan de berichten uit het koude canada lezen .En dan merk je dat je ook volop kunt genieten van jullie winter .Kees gebruikt de wintermaanden om te revalideren langzaam meer wandelen vanaf half januari o.l.v. de fysio therapie.Wat goed dat Annemarie nu een wat vastere plaats in het ziekenhuis gaat krijgen het is logisch dat die mensen vertrouwen in jouw kwaliteiten zijn gaan krijgen en dat je het team mag versterken.
    Liefs Kees en Henny

  2. Anja says:

    Zo weer even bijgelezen….. gefeliciteerd met je baan, geweldig! Minder inderdaad dat je weer aan de studie moet, aan de andere kant, je zit er nu nog zo in dus moet voor jou een eitje zijn. Wij moeten hier ook nog een boom gaan lappen en ons dan ook door een meter sneeuw heenwerken. Blijft toch speciaal, je eigen boom uit het bos halen. Fijne dagen en geniet van je vrije tijd en de winter, groeten uit Kimberley!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*